Cardul de credit ING: soluția inteligentă pentru cheltuieli rapide și ușoare

Cardul de credit ING: soluția inteligentă pentru cheltuieli rapide și ușoare

ING Card de credit este un card de credit emis de către ING, care oferă rate flexibile și dobândă avantajosă (inclusiv și 0%). Cardul este potrivit pentru cumpărături efectuate atât în România, cât și în afara țării.

● Ce este ING carta di credito?

ING Card cumparaturi este un produs bancar, care vă oferă posibilitatea de a facă cumpărături în până la 24 de rate (de la partenerii ING ). Printre Card de credit ING parteneri se numără și magazine destul de mari. De exemplu, utilizând acest card puteți face cumpărături ING Card Credit eMag.

○ Despre ING banka

ING este o bancă comercială, care deservește clienți din peste 40 de țări, inclusiv și din România. Card ING de cumparaturi este unul dintre produsele bancare a acestei bănci, destinat persoanelor fizice.

● ING card:

Datorită faptului că activează în întreaga lume, ING carta de credito poate fi folosită și pentru a cumpăra produse în până la 3 rate și în afara României. Revenind la subiectul ING 0 comision, trebuie să menționăm că puteți face cumpărături în până 24 de rate la partenerii băncii.

○ Card de credit

Pe lângă cele meționate mai sus, trebuie să adăugăm aici că cardul de credit poate fi folosit și în formă de card virtual. Acest lucru înseamnă că îl puteți conecta și la telefon, făcând, ulterior, achitări direct de pe dispozitivul dvs.

○ ING Card de debit

Pe lângă cardul de credit, I NG emite și carduri de debit, inclusiv carduri salariale, carduri și contrui pentru tineri și copii.

○ Cum se deschide un cont?

Dacă sunteți client al acestei bănci, va trebui doar să faceți ING Login și să accesați ING Home Bank și să găsiți produsul respectiv. În cazul în care nu sunteți client, puteți deveni unul mergând la ING office, sau plasând o cerere de aplicare pe site-ul oficial al băncii.

○ Aplicatie

Banca oferă și o aplicație pentru iOS și Android, pe care o puteți folosi atât pentru a deveni clientul acestei bănci, cât și pentru a găsi ING Business Contact de care aveți nevoie.

○ Cerințe

Cerințele pentru acest produs bancar sunt foarte simple și accesibile: trebuie să aveți un venit lunar minim egal cu venitul minim pe economie și o vechime de cel puțin 3 luni la actualul angajator.

● ING Home Bank Login

Pentru a vă loga în contul dvs. este suficient să accesați fie aplicația băncii, fie site-ul oficial. Pe site va trebui doar să faceți click pe butonul Home'Bank.

○ Plata

Plata pentru cardul de credit poate fi efectuată cum vă este mai comod (atâta timp cât nu sunt încălcate condițiile produsului). I mportant este să onorați suma minimă de plată.

○ Contul meu: Login

Pentru vă face plata Card ING Visa trebuie să accesați contul personal. Precum am menționat mai sus, puteți face acest lucru fie prin aplicație, fie prin logarea în cont prin intermediul site-ului.

○ Plateste

Atunci când plătiți, este necesar ca plata să fie mai mare decât suma minimă lunară, care în cazul cardului de credit ING este de 50 lei.

○ Verificare sold

Soldul poate fi verificat direct din contul dvs. de utilizator. În cazul în care soldul afișat nu corespunde cu cel, pe care ați anticipa să-l vedeți, puteți apela la Serviciul Suport, apelând ING Card Credit Contact.

● ING relatii clienti/pareri

Pentru a oferi utilizatorilor săi o experiență mai bună și mai sigură, ING are și un Serviciu Suport Clienți. Acesta poate fi contactat prin mai multe modalități, pe care vi le prezentăm în cele ce urmează.

● ING contact

Puteți obține suportul necesar prin mai multe moduri, aveți libertatea de a alege care este cel mai comod pentru dvs.

○ ING telefon

Una dintre cele mai populare modalități de a contacta Asistența Clienți este prin numărul de telefon - +40314062464.

○ Email

O altă opțiune de a lua legătura cu echipa de suport este de a scrie un email la adresa contact@ing.ro

○ Web

Pe site-ul oficial al băncii este disponibilă secțiunea de Întrebări și Răspunsuri, pe care o puteți utiliza pentru a afla răspunsuri la cele mai răspândite întrebării în rândul clienților.

○ Office

Și, nu în ultimul rând, puteți obține suportul necesar direct la oficiul băncii.

○ Business contact

În cadrul băncii este disponibil și un departament separat pentru Business Support - asistență pentru clienți corporativi.

● Card de credit ING pareri

Românii deja folosesc pe larg acest produs, dacă și dvs, folosiți, lăsați părerea dvs. mai jos.

○ Ați folosit ING? Impărtășiți opinia dvs. despre cardul de credit ING.

Trimite recenzia ta
Acest articol a fost actualizat la 20 februarie 2023