Descoperă tainele Imprumut Rapid Revolut: ce sunt, ce cerințe trebuie să îndeplinești și cum funcționează!

Descoperă tainele Imprumut Rapid Revolut: ce sunt, ce cerințe trebuie să îndeplinești și cum funcționează!

  • Află totul despre Imprumutul Rapid Revolut: ce este și cum poți să îl obții!

Peisajul financiar se schimbă rapid, iar noi servicii devin disponibile în fiecare zi. Revolut este o bancă virtuală relativ nouă, cu milioane de utilizatori . Poate fi considerată „alternativa la băncile tradiționale”, deoarece oferă servicii financiare gratuite și instantanee pentru persoanele care călătoresc internațional sau doresc să aibă un stil de viață global.

  • Nebunia Imprumutului Rapid Revolut: află cum funcționează și cum poți să îl obții!

Revolut este o aplicație bancară concepută pentru a oferi capabilități de cheltuieli și transfer la nivel mondial în timp real. Revolut are două licențe bancare, una în Lituania și alta în Australia. Deoarece Lituania face parte din UE, licența bancară a Revolut acoperă întreaga Europă . Cu toate acestea, Revolut operează ca bancă doar în Polonia, Lituania, Bulgaria, Croația, Estonia, Cipru, Grecia, Letonia, Malta, România, Slovacia și Slovenia. Compania lucrează în prezent la securizarea licențelor bancare din Marea Britanie și SUA.

Fondată în iulie 2015 de Nikolay Storonsky (un fost comerciant la Credit Suisse), Revolut își propune să ofere servicii bancare mobile și online, permițând astfel clienților să evite comisioanele excesive ale băncilor convenționale. Platforma dispune de un card preplătit pe care utilizatorii îl pot reîncărca prin transferuri bancare sau cu un card de credit/debit existent. De asemenea, utilizatorii pot trimite bani instantaneu sau pot solicita plăți de la contactele lor în cadrul aplicației Revolut.

Mai recent, Revolut le permite utilizatorilor săi să investească în criptomonede.

● Dobândă

Primiți până la 2,25% dobândă anuală plătită zilnic.

● Cât împrumută Imprumut Rapid Revolut?

Puteți face împrumuturi de nevoi personale de până la 125.000 lei pentru clienții eligibili, cu rate ale dobânzii de la doar 6,99%.

● Este Imprumut Rapid Revolut de încredere?

Da, Revolut are o licență completă a Băncii Centrale Europene, iar depozitele deținute în Revolut Bank beneficiază acum de o protecție de garantare a depozitelor de până la 100.000 EUR per utilizator, susținută de Schema de garantare a depozitelor din Lituania.

● Cât durează până ajung banii?

Odată verificată veridicitatea cererii de împrumut poți obține banii doriți doar în câteva minute în cont.

● Beneficiile Imprumut Rapid Revolut

Avantajele unui ămprumut Rapid Revolut sunt:

  • Fără taxe ascunse

  • Termeni flexibili de rambursare

  • Pentru împrumuturile mai mari se vor lua în calcul și veniturile soțului sau ale soției.

● Solicitați un Imprumut Rapid Revolut

Din aplicația Revolut poți solicita o cerere de creditare și doar în câteva minute ai posibilitatea să te bucuri de banii de care ai nevoie acum.

● Cerințe

Toți clienții existenți ai Revolut sunt eligibili să solicite un împrumut conform companiei și pot intra astăzi pe lista de așteptare . La fel, utilizatorii noi care s-au înscris în ultimele zile sunt, de asemenea, eligibili să aplice o cerere de împrumut.

Pentru a solicita un împrumut, trebuie să fii cetățean român, peste 18 ani, cu număr de telefon românesc și locuiește în prezent în România. De asemenea, nu puteți înregistra solduri restante pe niciun produs Revolut și veniturile dvs. trebuie înregistrate la NAFA.

● Cum se plătește Imprumut Rapid Revolut?

Veți rambursa împrumutul la aceeași dată, în fiecare lună, în rate egale (capital + dobândă), pe toată durata împrumutului. Va trebui să plătiți prima rată la o lună de la data plății împrumutului în contul dumneavoastră. Se vor prelua rambursările direct din contul în lei pe care îl dețineți la Revolut.

● Ce se întâmplă dacă nu plătiți?

Dacă ratați o penalizare de plată, se va calcula și se va percepe dobânda, precum se poate raporta neplata dumneavoastră la biroul de credit, acest lucru poate avea un impact negativ asupra istoricului dumneavoastră de credit.

În fiecare lună, se actualizează fișierul de credit pentru a reflecta starea rambursărilor și soldul pe care îl datorați. Dacă ați rata o rambursare, atunci puteți vedea acest lucru înregistrat în dosarul dumneavoastră de credit pentru împrumutul Revolut.

● Serviciu clienți și contact

Puteți trimit un mesaj din chatul existent pe aplicația Revolut prin Profil (cercul din colțul din stânga sus) -> Ajutor -> Chat nou.

Program lucru clienți : Luni-Vineri: 24 ore (utilizatorii planurilor Premium și Metal primesc serviciul cu prioritate).

sau puteți suna la numărul +37052143608 .  Acest număr automatizat vă poate ajuta să vă blocați cardul.

● Imprumut Rapid Revolut, opinii

Revolut este o alegere excelentă dacă sunteți în mișcare regulat sau pur și simplu căutați o bancă digitală care oferă produse bancare decente. Dacă ai beneficiat de avantajele de împrumut bancar revolut ne-am bucura să îți cunoaștem părerea. Mulțumim!


Elena
1
2023-10-26

REVOLUT este super ok!

Cristi
3
2023-09-13

Normal

Daniel Cristian Dediu
3
2022-12-29

Am avut împrumutul

Trimite recenzia ta
Acest articol a fost actualizat la 29 mai 2024