Mobilo Finance IFN S - Credite rapide și transparente direct pe telefonul tău

Mobilo Finance IFN S - Credite rapide și transparente direct pe telefonul tău

Descoperă Mobilo Finance IFN S, compania care îți aduce soluții financiare avantajoase, rapide și transparente. Obține un credit direct de pe telefonul tău, prin aplicația noastră ușor de folosit, și beneficiază de un proces simplu, fără comisioane ascunse și cu aprobare rapidă.

Cine sunt Mobilo Finance IFN S?

Mobilo Finance IFN SA este o companie tânără, constituită din membri cu un grad înalt de expertiză în industria serviciilor bancare, având dorința de a oferi oamenilor soluții de finanțare simple, dar în același timp avantajoase și transparente. Fondată în 2015, Mobilo Finance a reușit să câștige rapid încrederea persoanelor care i-au utilizat serviciile, prin transparență, corectitudine, condiții financiare avantajoase, dar și prin descoperirea de noi modalități de adaptare la nevoile clienților săi. În toți acești ani, Mobilo a atins aceste cifre:

Finanțare

Peste 27.700.000 de lei acordați în finanțare pentru clienți.

Împrumuturi

Peste 92.000 de împrumuturi, peste 92.000 de obiective îndeplinite.

Clienți

Peste 60.000 de clienți, o familie impresionantă.

Ce oferă ei?

Mobilo Credit își propune să fie alături de oameni înainte ca dorința să devină o nevoie nesatisfăcută. Știm că atunci când ai nevoie de bani de urgență, cozile interminabile, birocrația sau numeroasele proceduri pentru obținerea unui credit sunt lucruri pe care nu ți le dorești, așa că, pentru a-ți satisface nevoile, îți oferim posibilitatea de a obține un credit rapid, atunci când ai nevoie de el, pe care îl poți accesa din confortul propriei case.

Misiunea lor

La Mobilo Credit, dorim să fim un partener de încredere pentru fiecare dintre clienții noștri, la care pot apela fără rezerve atunci când au o nevoie financiară și care le poate da certitudinea că aici pot găsi o soluție promptă, rapidă și simplă, la nevoile financiare ale lor.

Pentru că unul dintre principalele noastre obiective este de a oferi servicii financiare accesibile și avantajoase, în cel mai scurt timp posibil, în 2016 am lansat aplicația "Mobilo Credit", pentru creditare online de pe telefoanele mobile, prin intermediul căreia clienții noștri pot solicita să primească, instantaneu, un credit, în orice moment și din orice locație, la costuri avantajoase.

Dorim să fim un partener pe termen lung pentru clienții noștri și apreciem încrederea pe care o arată în serviciile noastre, așa că oferim constant numeroase reduceri și rate preferențiale de dobândă clienților fideli.

Valorile lor

Valorile care ne ghidează sunt transparența, corectitudinea, simplitatea, implicarea și creativitatea.

Satisfacția clientului, unul dintre marile noastre obiective

La Mobilo Credit, acordăm o mare importanță colaborării bune cu clienții noștri și depunem eforturi pentru a ne asigura că experiența lor, în ceea ce privește utilizarea serviciilor noastre, este una excelentă.

Spune-mi care sunt avantajele alegerii Mobilo?

Alegerea Mobilo vine cu numeroase avantaje care îți ușurează viața și îți economisesc timp. Iată doar câteva dintre acestea:

Transfer Instant

Mobilo înțelege cât de important este timpul tău. De aceea, transferăm banii pe care îi soliciți instantaneu. Astfel, nu trebuie să te mai gândești la întârzieri sau la așteptări nesfârșite.

Bani pe Card

Mobilo ține cont de confortul tău. Odată ce creditul a fost aprobat, ai acces imediat la sumă pe cardul tău. Astfel, te poți bucura de flexibilitate și rapiditate în utilizarea banilor tăi.

Aprobare Rapidă

La Mobilo, procesul de aprobare a creditului este extrem de rapid. În maxim 10 minute, vei ști dacă cererea ta a fost aprobată. Timpul este esențial, iar noi știm asta.

0% Comision

Transparența este esențială pentru noi. Prin urmare, costul total al creditului tău este exact ceea ce ți-am comunicat. Nu există costuri ascunse! Comisionul este 0%.

Credit Non Stop

Mobilo este alături de tine oricând ai nevoie. Îți oferim credite 24/24, 7 zile pe săptămână. Astfel, indiferent de ora sau ziua, poți conta pe noi.

Dobândă Preferențială

Mobilo își răsplătește clienții. În funcție de profilul tău, poți primi o ofertă personalizată începând cu o dobândă de doar 0,75% pe zi.

Alege Mobilo, alege avantajele unei companii care pune clientul pe primul loc!

Ce trebuie să fac pentru a solicita un credit?

Obținerea unui credit de la Mobilo este un proces simplu și rapid, care constă în doar trei pași:

Selectează suma dorită

Primul pas este să selectezi suma de care ai nevoie. Mobilo îți oferă flexibilitate în alegerea sumei, astfel încât să poți opta pentru suma care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Completează datele personale

Apoi, vei trebui să completezi datele tale personale. Acest pas este necesar pentru a ne asigura că îndeplinești condițiile pentru a primi un credit. Transparența și corectitudinea sunt esențiale pentru noi, iar datele tale sunt în siguranță.

Primește banii instant pe card

Imediat ce cererea ta a fost aprobată, vei primi suma dorită direct pe card. Aceasta este cea mai convenabilă metodă de a primi banii, permițându-ți să îi folosești instantaneu.

Prin urmare, cu Mobilo, obținerea unui credit este la doar trei pași distanță. Fără formalități excesive, fără timp pierdut, doar o soluție financiară simplă și rapidă.

Și să plătesc împrumutul? Cum pot face acest lucru?

Plata împrumutului este la fel de simplă și flexibilă ca și obținerea acestuia. Îți oferim mai multe metode de plată, astfel încât să poți alege cea care îți convine cel mai bine:

Debit Card

Acesta este cea mai folosită metodă de plată de către clienții noștri. Simplu, rapid și sigur, plata prin debit card elimină necesitatea deplasărilor sau așteptărilor.

Plată Online

Dacă preferi să faci plăți prin internet, poți alege această opțiune. Este o modalitate convenabilă de a plăti, care îți oferă posibilitatea de a face acest lucru de oriunde și oricând.

Prin Stațiile de Plată SelfPay

Dacă preferi să plătești în numerar sau dorești să faci plata într-un loc fizic, poți folosi stațiile de plată SelfPay. Acestea sunt disponibile în numeroase locații, oferindu-ți o acoperire largă și un mod convenabil de a plăti.

NOU! Prin Terminalele StartPay (fostele terminale QIWI)

O altă opțiune convenabilă este folosirea terminalelor StartPay. Acestea sunt la fel de accesibile și ușor de folosit ca și stațiile SelfPay.

Transfer Bancar

Dacă preferi metodele tradiționale, poți opta pentru transfer bancar. Acesta este un mod sigur și de încredere de a face plăți, fiind preferat de multe persoane.

La Mobilo, ne străduim să îți oferim toată flexibilitatea de care ai nevoie atunci când vine vorba de plata împrumutului tău. Alege metoda care ți se potrivește cel mai bine!

Ce beneficii voi avea dacă descarc aplicația?

Descărcând aplicația Mobilo Credit pe smartphone, toate procesele devin mult mai simple - descarci, instalezi, aplici și banii îți ajung instantaneu. Iată câteva beneficii pe care le vei avea:

Primești 200 de puncte de loialitate

Prin utilizarea aplicației, vei fi răsplătit cu 200 de puncte de loialitate. Acestea te pot ajuta să obții condiții și mai avantajoase în viitor.

Ești mereu conectat la contul tău Mobilo

Aplicația îți permite să rămâi mereu conectat la contul tău. Vei fi primul care află despre ofertele și promoțiile noastre, având astfel șansa de a profita de ele înaintea celorlalți.

Aplicația este complet securizată

Siguranța ta este o prioritate pentru noi. De aceea, aplicația noastră este protejată cu ultima tehnologie, asigurându-ți confidențialitatea datelor și a tranzacțiilor.

Aplicația este gratuită

Aplicația Mobilo Credit este complet gratuită și poate fi descărcată din Google Play sau AppStore. Astfel, nu vei avea niciun cost suplimentar pentru a beneficia de avantajele sale.

Prin urmare, aplicația Mobilo Credit îți oferă o experiență de creditare rapidă, simplă și confortabilă, chiar la tine acasă. Nu mai aștepta, descarcă-o acum!

Entra in contact

Telefon

0314.100.100 / 0319918

Email

relatiiclienti@mobilocredit.ro

Ați încercat serviciile Mobilo? Spune-ne experiența ta?

Ciurar Adelin Viorel
3
2024-05-23

Sunt foarte buni

Trimite recenzia ta
Acest articol a fost actualizat la 4 iulie 2023